پیراشکی سوسیس
مواد لازم ️
️آرد ۲ لیوان
️نمک ۱ ۴ قاشق چایخوری
️تخم مرغ ۱ عدد
️روغن ۱ ۵ قاشق غذاخوری
️آب ولرم ۱ ۴ لیوان
️شیر ولرم ۱ ۴ لیوان
️سوسیس ۲۰۰ گرم
️روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
دستور تهیه ️
آرد، نمک، آب و شیر را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید تا خمیر شوند
روی ظرف حاوی خمیر سلفون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا عمل آید
پس از ور آمدن خمیرف روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید سپس شروع به ورز دادن خمیر کنید تا چسبندگی آن کم شود
خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود، سپس برش بزنید
سوسیس را به قطعات ۳ ۲ سانتیمتری برش بزنید و در روغن سرخ کرده یا آبپز کنید
سوسیس را روی خمیر قرار داده و خمیر را رول کنید
با برس مقداری زرده تخم مرغ روی رول ها بمالید و رول ها را در سینی فر بچینید
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیراشکی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند
یک دیدگاه