بورک توپی
مواد لازم
۳عدد یوفکا
۱استکان پنیر کاشار رنده شده(پنیر پیتزا)
۱استکان سوسیس رنده شده(یا مرغ پخته ریز شده و یا ژامبون ریز شده )
برای سس
۱استکان شیر
۱استکان روغن مایع
۱قاشق چای خوری بگینک پودر
برای آغشته کردن روی بورک ها
۲عدد تخم مرغ
پودر سوخاری
طرز تهیه
ابتدا مواد سس را با هم ترکیب کنید یک یوفکا را روی میز آشپزخانه پهن کنید و روی نیمی از یوفکا از سس با فرچه بمالید و نیمه باقی مانده که سس نزده اید را روی قسمتی که سس زده اید بیاورید و دوباره روی آن سس بمالید با توجه به بزرگی یوفکا آن را به شکل ۱۲تا۱۴ مثلث برش بزنید قسمت بالای مثلث را از مواد داحلی که با هم ترکیب کرده اید و پنیر پیتزا بزارید و مطابق ویدئو آن را به شکل توپ در آورید و در دست کمی فشار دهید با دو یوفکا دیگر هم این کار را انجلم دهید دوتخم مرغ دیگر را به هم بزنید و با سس باقی مانده با هم مخلوط کنید بورک های توپی را ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری آغشته کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه تا زمانی که طلایی شوند بپزید نوش جان
یک دیدگاه