خورش سیب
مواد لازم
گوشت نیم کیلوگرم
پیاز دو عدد
سیب شیرین چهار عدد
لپه یک پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
لیموعمانی پنج عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش سیب
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم بعد گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل مواد می ریزیم
آن گاه لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد بعد از ۱ ۵ ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد ۴۵ دقیقه قبل از سرو، سیب های خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود )
یک دیدگاه