میگو پلو
مواد لازم
برنج
میگو نیم کیلو
زعفران
ادویه( زردچوبه نمک پاپریکا پودر سیر)
پیاز و سیر
کشمش
زرشک
اول برنج زعفرونی تون رو دم کنید
یه پیاز داغ کریسپی درست کنید و توش کشمش رو کمی تفت بدین و بذارین کنار
زرشک و هم باشکر و خلال پسته تفت بدین بذارین کنار
خب میگو ها رو اول تمیز و رگ گیری کنید بعد توی پیاز و زعفرون و نمک و یه قاشق سرکه مرینت کنید
بعد از یه ساعت دو تا پیاز و سه حبه سیر رنده کنید و تو کره تفت بدین و کمی که طلایی شد زرد چوبه اضافه کنید و میگو ها رو توش بذارین و نمک و پاپریکا و فلفل سیاه و پودر سیر و چند قطره آبلیمو و زعفرون بزنید و فقط و فقط شش دقیقه تفت بدین ( بیشتر از این خشک میشن میگوها)
یک دیدگاه