پاستا سس کالباس جعفری
در یک تابه گود بزرگ ۳ قاشق روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید یک عدد پیاز ریز خرد شده و ۲ حبه سیر خرد شده را به روغن افزوده و تفت دهید ۱ قاشق آب لیموی تازه و ۴ قاشق جعفری خرد شده به مواد داخل تابه بیفزایید
1 تا ۲ پیمانه پوره گوجهفرنگی هم به مواد اضافه کنید با افزودن ادویه، نمک و فلفل سس را مزهدار کنید هم بزنید تا غلیظ شود ۴۰۰ گرم کالباس را خرد کنید و به تابه بیفزایید در این فاصله پاستای فرمی یا رشتهای را به روش معمول در مقداری آّب جوش و نمک بجوشانید پس از آبکش کردن آنها را در ظرف مناسب بریزید و با سس آماده داغ تزیین و بلافاصله سرو کنید
یک دیدگاه