فرنی پسته
شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۶ ق غ
کره ۱ ق غ
خامه ۱۰۰ گرم
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱ ۴ ق چ
پسته نیم کوب ۱ ۳ لیوان
پودر پسته و پرک پسته برای تزیین طرز تهیه
آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم ) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم
یک دیدگاه