مربا انار
مواد لازم ️
آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یک پیمانه
شکر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه ️
۱ ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یک بشقاب را در جای خنکی مثل یخچال قرار دهید
۲ انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه کنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید
3 در ظرف بزرگی، آب انار و شکر را با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را بجوشانید
مربای انار
4 دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه کنید و ۳۰ دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید
5 برای این که غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یک قاشق، یک قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچکانید و ظرف را سرازیر کنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است
6 مربا را در ظرف تمیزی بریزید درب آن را ببندید و در جای تاریک و خنک قرار دهید
یک دیدگاه