دسر لیوانی
ژله انار با شیر و تخم شربتی
پود ژله ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
شکر سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آبجوش بصورت بنماری آماده کردم داخل لیوانها ریختم و بمدت یکساعت گذاشتم یخچال تا ببنده حالا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد حل کردم و بنماری کردم
تا صاف و یکدست بشه
بعد شیر و شکر و وانیل را جداگانه درظرفی ریختم گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)مخلوط ژلاتین را به شیر اضافه کردم و مخلوط کردم در اخر تخم شربتی را که از قبل با آب جوش مخلوط کردم اضافه کردم و روی لایه اول ریختم بمدت ۵ ساعت گذاشتم یخچال تا ببنده
یک دیدگاه