قیمه یزدی
مواد اولیه برای ۴ نفر
️زردچوبه یک قاشق مربا خوری
️پودر هل سبز ۱ قاشق چای خوری
️دارچین یک قاشق چایخوری
️پیاز۲ عدد
️نخود ۱ پیمانه
️لیمو عمانی ۳ عدد
️گوشت (خورشتی) نیم کیلو
️زعفران (ساییده) ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
نخود ها را در آب بریزید و اجازه دهید آب جوش بیاد سپس شعله را خاموش کنید و نخودها را از صافی رد کرده و پوست آنها را جدا کنید و اگر دوست دارید آنها را به دو قسمت تقسیم کنید در ظرفی جدا گانه مقداری روغن را داغ کنید و نصف پیاز را رنده کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا طلایی شود
حالا گوشتها را به آن اضافه کرده و انقدر تفت دهید تا رنگ گوشت سفید شود و سپس زردچوبه را به گوشت بیفزایید و اجازه دهید با مقدای آب بپزد وقتی گوشت نیم پز شد نخودها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید غذا خوب بپزد وقتی غذا تقریبا پخت لیمو عمانی ها را به آن اضافه کنید و در ظرفی جدا نصف دیگر پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و با اضافه کردن هل و دارچین و زعفران آب کرده آن را به غذا اضافه کنید و اجازه دهید کمی دیگر جا بیفتد
یک دیدگاه