پیرکى یا گوزلمه یک غذای خوشمزه و راحت
داخل یه ظرف ۳ لیوان آرد،خمیر مایه فورى ۲ق چ،نمک،ماست ۱ق غ،روغن حیوانى یا جامد ۱ق غ و آب ولرم ریخته مخلوط میکنم تا یه خمیر نچسب بدست بیاد سپس با نایلن پوشونده میزارم استراحت کنه
اسفناج رو پاک کرده شسته خرد میکنم
داخل قابلمه ریخته رو گاز میزارم که آبش کشیده بشه سپس با کمى روغن،فلفل سبز،نمک کمى تفت میدم
از خمیر چونه هاى کوچک برمیدارم
با وردنه رو سطح آرد پاشى شده پهن میکنم،اسفناج رو بشکل نیم دایره رو خمیر میریزم و قسمت خالى خمیر را روى قسمت اسفناجى میپوشونم و کناره ها را با انگشت فشار میدم و با روغن کمى رو تابه سرخ میکنم
با سس تمر هندى یا خالى نوش جان کنید
یک دیدگاه