️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
یادداشت جهان کابوسوار رزیدن
-
خبر با عرضه بهروزرسانی جدید
-
آمار ویلی کابایرو، دروازه با
-
ابداع ضدعفونی کنندهای که تا
-
️ سرورهای بازی Area F2 خاموش
-
️ روزنویس ️ جواب بعضی
-
آزمون تستی : آیا شما این پل ها...
-
سونی تاریخ رونمایی از بازی
-
حافظه های UFS 3.1 معرفی شدند
-
مهریز یکی از شهرهای استان یز
-
در محضر علما آیت الله جاود
یک دیدگاه