️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
الو سلام، این هم نامهای که ب
-
&۳۹;سام ذکایی، دوستی عزیز، خو
-
️ بازی GTA V روی اپیک استور ر
-
کریستیانو رونالدو با ۴۰ گل ز
-
خبر گوگل اعلام کرده است که ق
-
️ ما این را به شما قول می...
-
یک کودک &۳۹;&۳۹;سه چیز&۳۹;&
-
احتمال عرضه ایرپاد جدید در م
-
بادام دشمن قسم خورده فشارخون
-
پیامبر خدا (ص) عسل چه خوب
-
وزیر ورزش ایتالیا میگوید با ت
یک دیدگاه