️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
️ نقد انیمیشن Mortal Kombat L
-
کیمیاعلیزاده من یکی از میلیو
-
چالش هواداران خردسال شما هم
-
لیگ برتر هفته هجدهم نفت
-
معجزه ماست برای پوست هر روز
-
فوری بلیت فروشی بازی استقلال
-
صادقِ آلِ محمّد (ع)
-
دسترسی به آپدیت جدید ویندوز
-
انقلاب فولکس واگن؛ موتور الک
-
گراتن لایه ایی لایه اول
-
سازمان نظام صنفی رایانهای کشو
یک دیدگاه