️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
رندر منتسب به گلکسی نوت ۲۰ د
-
اهمیت میوه انار از دی
-
گلکسی S20 اولترا در بررسی Dx
-
لوی لوی با کسره زیر لام ب
-
از عشق تو هر طرف یکی شبخی
-
طرح فاصله گذاری اجتماعی؛ چطو
-
خرما باعث افزایش تعداد اسپرم
-
جالبـــــه بدونید که اگر بطور
-
براساس تحقیقات خوردن غذا روی
-
احتمال قانونی شدن موتورسواری
-
شستن گوشت پیامبر(ص)برادرم
یک دیدگاه