️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
اینفوگرافی سابقه تقابل در
-
دعای عهد ادعیه و زیارات
-
نسخه جدید آیگپ با قابلیتهای
-
بازی Ghost of Tsushima با اخت
-
گرانترین تیم تاریخ ایران در ع
-
وضعیت آدم هایی که قبل از قرن
-
ابرقدرت عکاسی؛ آنر V30 پرو د
-
اهمیت تهیه نان در منزل اما
-
️ کوجیما راست میگفت، آمریکای
-
Samsug A20s پیش پرداخت
-
کیست مرا یاری کند و پاسخ دهد
یک دیدگاه