️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
خبر گوگل اعلام کرده است که ی
-
سازمان ملل متحد گوشی مدیرعا
-
توصیههای هلال احمر برای ویرو
-
#زود_باش_جا_نمونیnn @Di_da
-
سلام روزتون بخیـر هزاران خ
-
رسمی علی قلی زاده مهاجم شار
-
این سبزیها را قبل از خوردن بپ
-
اپل واچ دردسرساز؛ سناتورهای
-
ساندویچ یونانی مرغ و زیتون
-
رایانه های بزرگ(Maiframe) د
-
نماینده مردم قزوین روزی را
یک دیدگاه