️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
رندر دوربین گلکسی اس ۲۰ التر
-
سوءاستفاده هکرها از بحران وی
-
آلبوم های موسیقی عنوان دث استر
-
پیامبر خدا (ص) عسل چه خوب
-
معجزه سیر باخوردن سیر، عفو
-
دوره آموزش طراحی گرافیکی قال
-
عکاسی در یک روز
-
️ سامسونگ گلکسی واچ جدید را
-
️نقلوانتقالاتگفتهمیشود
-
رایانه های بزرگ(Maiframe) د
-
بازگشت دوبارهی اسسینز به ریشه
یک دیدگاه