️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
️آیا کونامی لایسنس رئال مادری
-
پرجمعیتترین کشورهای جهان در
-
مرغ تنوری غذاهاتونو با
-
سلامتی احتمال چاق شدن افر
-
چگونه بفهمیم شخصی به ایدز د
-
۸ اتفاق رایجی که برای چشمها
-
چطوری شوره سر را از بین ببریم
-
اطلاعیه فوتبالبرتر متاسفا
-
رفع چربی موی سر ①محلول سرک
-
آشپزی بادمجان شکم پر
-
️ سه فیلم کمدی در صدر پرفروش














یک دیدگاه