️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
سورس کد تلگرام برای iOS از
-
️ سرورهای بازی Area F2 خاموش
-
آی او اس ۱۴ برای کدام محصولا
-
تخفیفات سال جدید میلادی
-
پیام یکی از سربازان مرکز آموزش
-
این هم عکسی که مکرر توی تلگرام
-
مجله الکترونیکی Chipset (دنی
-
غذای اسپانیایی فتوچینی ب
-
فرزندپروری جای اینکه به بچ
-
آلبوم های موسیقی عنوان دث استر
-
دسر کوکوی به چی لازم دارم؟
یک دیدگاه