️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
سالاد گوشت یونانی یه سالاد
-
برای درمان سرفه و خلط گلو ،
-
برخی از مواد غذایی که شانس فرد
-
گرانترین تیم تاریخ ایران در ع
-
کاریکاتور رضاعطاران کاریک
-
من هم در برابر ملت ایران تعهد
-
لازم نیست یکدیگر را تحمل کنیم
-
اگر بارها سعی در ایجاد تغییری
-
مهریز یکی از شهرهای استان یز
-
نقشه شیوع جهانی ویروس کرونا د
-
️ سونی لو رفتن تاریخ انتشار پ
یک دیدگاه