حُمُص
حمص یک پیشغذا ی لبنانیه که در کل دنیا طرفدار زیاد داره ممکنه دستورات متنوعی با تغییرات جزئی ببینید ولی این دستور یکی از بهترینهاست
نکته میتونید از نخود کنسروی استفاده کنید یا میتونید نخود رو یک روز بخیسونید و بعد خوب بپزید تا کاملا نرم بشه و آبکش کنید منظور از نخود،نخود آبگوشتیه
طرز تهیه یک لیوان نخود پخته+حدود یک حهارم لیوان آب لیمو(حتما از لیمو تازه استفاده کنید)+دو حبه سیر درشت+دو ق غ سرپر اَرده+ نصف ق چایخوری پودر زیره سیاه+نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده همه رو در مخلوط کن خوووب پوره کنید ،در ظرف سرو بریزید،روش کمی روغن زیتون و پاپریکا و به دلخواه جعفری ساطوری بریزید
نکته اگر حمص بیش از حد سفت بود یکی دو ق غ روغن زیتون یا از همون آبی که نخود رو پختید بهش اضافه کنید(وقتی در مخلوط کن دارید مخلوط میکنید) ولی معمولا این دستور نیاز به مواد اضافه نداره
حمص با سبزیجات،تکه های نون تُست و برشته شده (اصالتا نون پیتا )،و کلا به عنوان دیپ استفاده میشه
حتما از لیموی تازه استفاده کنید چون آبلیموهای شیشه ای و قدیمی ممکنه باعث ترش شدنش بشه و اون طعم واقعی رو بهتون نمیده
یک دیدگاه