خورش هویج
مرغ ۴ تکه
هویج ۴ عدد
پیاز ۱ عدد درشت نمک و زردچوبه و ادویه
زعفرون
ابتدا پیاز رو خورد کرده و با روغن تفت میدیم و بعد مرغ را تفت میدیم و نمک، زردچوبه وادویه اضافه میکنیم و دو لیوان آب میریزیم و مقداری زعفرون میریزیم تا مرغها طلایی بشن هویجها رو بصورت خلالی در روغن سرخ کرده و بعد از اینکه سرخ شد مقداری اب مرغ و مقداری زعفرون روی آن میریزیم تا هویجها پخته شوند بعد از اینکه پخته شد مرغها رو از قابلمه در می آوریم و میزاریم کنار هویجها تا کمی طعم بگیره وتا به روغن میفته وقتی جا افتاد بیست دقیقه به سرو آن به اندازه دو ق غ آبغوره یا آبلیمو میریزیم و با خلال پسته تزیین کنید
اگه دوست دارید به ذائقه خودتان میتونید شکر اضافه کنید
یک دیدگاه