قرابیه انجیر و گردو
مواد لازم
۲۵۰گرم مارگارین یاکره گیاهی به دمای محیط رسیده
۱فنجان روغن مایع
۱لیوان پودر قند
۱تخم مرغ
۱پاکت بیکینگ پودر
۱پاکت وانیل
ارد به مقدار لازم
۸تا۱۰عدد انجیر خشک
۱فنجان مغز گردو خردشده
طرز تهیه
انجیر و گردو را با میکسر میکس کنید
برای خمیر تمام مواد به جز ارد رو مخلوط کرده یواش یواش ارد رو تا زمانی که خمیر به دست نچسبه اضافه کنید و خوب ورز دهید از خمیر اندازه ی گردو برداشته در کف دست باز کنید و از مواد داخلش بگذارید و با دست ببندید و شکل دهید داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با چاقو مثل تصویر روش خط بیاندازید در فر ۱۶۰درجه ۲۵دقیقه بپزید بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنید
یک دیدگاه