قرابیه انجیر و گردو
مواد لازم
٢۵٠گرم مارگارین یاکره گیاهی به دمای محیط رسیده
١فنجان روغن مایع
١لیوان پودر قند
١تخم مرغ
١پاکت بیکینگ پودر
١پاکت وانیل
ارد به مقدار لازم
٨تا١٠عدد انجیر خشک
١فنجان مغز گردو خردشده
طرز تهیه
انجیر و گردو را با میکسر میکس کنید
برای خمیر تمام مواد به جز ارد رو مخلوط کرده یواش یواش ارد رو تا زمانی که خمیر به دست نچسبه اضافه کنید و خوب ورز دهید از خمیر اندازه ی گردو برداشته در کف دست باز کنید و از مواد داخلش بگذارید و با دست ببندید و شکل دهید داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با چاقو مثل تصویر روش خط بیاندازید در فر ١۶٠درجه ٢۵دقیقه بپزید بعد از سرد شدن روش پودر قند الک کنید
یک دیدگاه