حلوا کاسه ای شیراز
آرد گندم نصف پ
آرد برنج نصف پ
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف پ
زعفران به میزان لازم که البته غلیظ باشه
کره ۷۰ گرم
روغن مایع ۱ ۳ پ
آب ۱پ
شکر ۱ و۱ ۴پ
ابتدا شکر رو با آب روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه بعد تخم مرغ رو کمی با همزن دستی با زعفران میزنیم فقط درحدی که از لختگی در بیاد گلاب رو هم بهش اضافه میکنیم بعد آرد ها رو الک کرده روی حرارت میزاریم تا بوی خامیش بره ولی رنگش تغییری نکنه بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم وبازم کمی با روغن تفت میدیم ولی رنگش نباید تغییر کنه بعد مواد مایع رو اضافه میکنیم اول کمی شیره میریزیم وتند تند مخلوط میکنیم کم کم اضافه میکنیم چون گلوله میشه بعد کمی از مواد تخم مرغی ودوباره تند تند هم میزنیم وبه همین ترتیب کم کم از هر دو مواد ریخته ومخلوط میکنیم اگر گلوله شد از همزن برقی استفاده میکنیم ولی اگر کم کم اضافه وتند تند هم بزنید گلوله نمیشه بعد انقدر مخلوط میکنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه وبه روغن بیفته بعد در ظرف ریخته وتزیینش میکنیم
یک دیدگاه