️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
این هم عکسی که مکرر توی تلگرام
-
تست کالباس پنیر ️ابتدا یک ق
-
اسموتی سیب طالبی طالب
-
یک حبه قند سهمیه رژیم رو با چ
-
گلکسی S20 با هر ۳ دوربین به
-
خالق Gears of War میخواهد د
-
شایعه معرفی نسخه ی جدید سری ب
-
اپلیکیشن اختصاصی فیسبوک برا
-
دعای توسل ادعیه و زیارات
-
بنر تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی_عکس شهید سردارحاج...
-
خوبِ من عصر دل انگیزت بخیر
یک دیدگاه