️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
خبر سونی از اولین سنسور تصوی
-
امام صادق علیه السلام
-
خمیدهترین مانیتور سامسونگ
-
امام رضا(ع) کسی که می خواه
-
شب نشینی های من با یاد تو پی
-
اگه از اینکه هر روز صبح از خوا
-
نقد انیمیشن e Zha – پسرک شی
-
اینکه گاهی میخندم اینکه گاهی
-
تست روانشناسی کدام س
-
خبر شرکت پژوهشی OpeAI پروژه
-
نوستالژی حمید بابازاده یکی ا














یک دیدگاه