️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
سازمان ملل متحد گوشی مدیرعا
-
️ شیائومی واچ کالر معرفی شد
-
دنیا برای خنده هایتان خیلی کوچ
-
به دنبال واژه ها مباش ؛ کلمات
-
لازم نیست یکدیگر را تحمل کنیم
-
روزنامه وطن امروز، ۴ آذر ۹۸
-
برای رفتن به سمتِ کاهش وزن، ه
-
بخشبندی ویدیوهای یوتیوب م
-
خبر بانک مرکزی چین بالاخره ف
-
لپتاپ تبلت گوشی کامپیو
-
گلکسی S20 اولترا در بررسی Dx
یک دیدگاه