️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
سیب زمینی تنوری سیب ز
-
چگونه بفهمیم شخصی به ایدز د
-
#عجایب_گردشگریnn @Di_dani_
-
خبر فیسبوک Messeger Rooms م
-
آمار لسترسیتی در فصل ۲۰۱۵ ۱۶
-
کشمش ️•⇦ خواص عجیب کشمش
-
خبر سونی از اولین سنسور تصوی
-
نوستالژی حمید بابازاده یکی ا
-
️رسپینا درباره میزبانی وبسا
-
️ سامسونگ گلکسی واچ جدید را
-
ویروس کرونا در دنیای بازی PacM














یک دیدگاه