️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
آغاز فرایند حذف رمز ایستا از
-
سس خردل مواد لازم ️
-
خبر بررسیهای اخیر نشان مید
-
فروش اقساطی از دم قسط خودرو
-
کافئین از محدود مکمل هایی هست
-
اهمیت میوه انار از دی
-
فلافل یک کیلو نخود رو ۴۸سا
-
سیاسی روحانی خدایا من تمام
-
پتنت جدید اپل گجت بندانگشت
-
ترامپ به زودی از ترس به خود م
-
لژیونرها کاوه رضایی و علی ق
یک دیدگاه