️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
خبر گوگل اعلام کرده است که ی
-
ظریف در توییتر «شرمنده ملت
-
خبر سونی از اولین سنسور تصوی
-
با رادار ۳۶۱ کمترین قیمت فرو
-
آمار لسترسیتی در فصل ۲۰۱۵ ۱۶
-
میکس تخم مرغ گوجه فرنگی
-
مساحتی که پوتین طی یک فقره از
-
نقلوانتقالاتباشگاه الشرطه
-
تبریز. دو نفر در قرنطینه
-
لوی لوی با کسره زیر لام ب
-
اسموتی سیب طالبی مواد لاز
یک دیدگاه