️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
رشد ۶۸ درصدی فیسبوک در شناسا
-
#گلهای_دیدنیnn @Di_dani_ha
-
الو درباره اینکه گفتید کانال
-
آموزش ویدیویی گام به گام راه
-
خبر آمنیویژن چند روز گذشته
-
️ متولدین هر ماه چگونه ا
-
هواوی Y8p با دوربین سه گانه
-
خبر گوگل اعلام کرده است که ی
-
Several etworks i Ira have
-
خودزنی سخت تراژدی سقوط هواپ
-
انگلیس در برابر آمریکا؛ چراغ
یک دیدگاه