️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
توصیههای هلال احمر برای ویرو
-
محققین اعتقاد دارند کسانی که د
-
قلیه ماهی رستوران داران ته
-
دلایل برتری ازمیر به دیگر شهره
-
تا کنون ابتلای ۸۲۳۵ نفر به وی
-
️ دموی رایگان رزیدنت اویل ۳
-
جدیدترین آمار ترابردپذیری ب
-
امید همچون خون در روان آدمیست
-
الو این استوری یکی از همکارای
-
۵ دستور تهیه صبحانه با مواد اولیه فوق...
-
کته سبزی پلو با ماهی
یک دیدگاه