️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
امام رضا(ع) کسی که می خواه
-
کریستیانو رونالدو با ۴۰ گل ز
-
تا کنون ابتلای ۱۲۰۲۴ نفر به و
-
کم کم هواپیماها میشینن توی خو
-
سلام صبحتون زیبا ️ طلوع ص
-
خورش آلوچه ️خورشت آلوچه ب
-
شینسل مرغ سیب زمینی فی
-
اهمیت تهیه نان در منزل اما
-
اینستاگرام در حال بررسی ویژ
-
پیامبر (ع) هیچ وقت نانی که بد
-
ماسک ضدچروک ☆عسل ★آرد برن
یک دیدگاه