️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
عکسنوشته های زیبا⇙ Teleg a
-
خبر اپل یک استارتاپ حوزه هوش
-
اشعار ناب ترا من زه
-
زبانِ احساساتِ بازیهای ویدیوی
-
⤴️حاج قاسم سلیمانی: اینکه یک ک
-
آزادی دکتر حسن عباسی را به ج
-
زندگی بوی خوش نسترن است بوی ی
-
اهمیت روغن زرد از دیدگاه طب
-
️ میخواهید تعداد مرگهایتان
-
دربی۸۴ سالم اعلام کردن گل مر
-
#زیبا_و_دل_انگیزnn @Di_dan














یک دیدگاه