️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
لپتاپ تبلت گوشی کامپیو
-
تبلت لنوو M10 FHD REL به صورت
-
اینستاگرام از قابلیتهای جدی
-
اگه افکار منفی رهات نمیکنه اگ
-
غذاهای مفید برای کودکان ۱️
-
️ برخی بازیسازان ایکس باکس س
-
اینفوگرافی بهترین پاسورها
-
&۳۹;سام ذکایی، دوستی عزیز، خو
-
رندر منتسب به گلکسی نوت ۲۰ د
-
انتقام سخت vahidsharifia
-
️ دیزنی و بدهی ۱۱ میلیارد دلا
یک دیدگاه