️زمانی که می خواهید پاستا بپزید، همیشه حدود ۱ ۴ یا ۱ ۳ پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد نایجلا لاسون (Nigella Lawson)
-
نقلوانتقالاتگفته میشود
-
چگونه سیم کارتهای ثبت شده ب
-
نوید مظفری کارشناس داوری فوتب
-
شهادت سردار سلیمانی-ابوالمهدی المهندس-انتقام سخت+زندگینامه سردار
-
خبر مچ بند هوشمند فیت بیت Ch
-
اپلیکیشن اسنپ در App Store
-
رسمی نیمار به دلیل مصدومیت ا
-
اینستاگرام و توسعه ویژگیهای
-
خواص بیدمشک نفع خاص تق
-
میزان انتظار برای بازی خود را
-
پنیر برای صبحانه مطلقا خوب نی














یک دیدگاه