ترشی پیاز
مواد لازم
پیاز بنفش ۴ عدد
آب به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردنِ یک سوم هر ظرفِ ترشی)
سرکه به مقدار لازم(به اندازه ی پُر کردن دو سوم هر ظرفِ ترشی)
نمک ۱ قاشق چای خوری(برای هر ظرف ترشی)
آب لیموترش آبِ نصفِ یک لیموترشِ تازه(برای هر ظرف ترشی)
طرز تهیه
ابتدا ظرف های شیشه ای مورد نظر برای ترشی را به خوبی شسته و خشک می کنیم
پیازهای بنفش را پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم طوری که حلقه ها خیلی نازک نَباشد حلقه های پیاز بنفش را درون ظرف ها روی هم می چینیم
روی حلقه های پیاز، نمک می ریزیم سپس آب لیموترش تازه ، آب و سرکه را به هر ظرف اضافه کرده سپس درِ ظرف ها را بسته و به مدت ۲ روز درون یخچال قرار می دهیم بعد از این مدت می توانیم استفاده کنیم
یک دیدگاه