سیب زمینی تنوری سس
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
سیر ۱ حبه
برگ جعفری تازه قدری
پنیر پارمزان ۸ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه ️
خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید
آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند
سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید
برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود
سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر روی آن ها نمک بپاشید
برای تهیه ی سس
️سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید
️ تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید آن ها را داغ سرو کنید
یک دیدگاه