املت درباری نازگل
مواد لازم برای ۵ نفر
دو عدد پیاز درشت نگینی خرد شده
۴ عدد گوجه درشت
۵ عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
یک قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
به اندازه دلخواه فلفل
مقداری روغن
طرز تهیه
روغن را داخل ماهیتابه می ریزیم و پیاز نگینی شده را اضافه کرده و حسابی سرخ میکنیم
نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده تفت می دهیم
گوجه ها را درشت خرد کرده و به آن اضافه می کنیم و حسابی تفت می دهیم درب آن را میبندیم و یکی دو دقیقه اجازه میدهیم گوجه ها پخته شوند
رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا سرخ شود و رنگ غذای ما زیباتر شود
۵ عدد تخم مرغ را داخل آن می شکنیم و به آرامی تخم مرغ را داخل مواد باز می کنیم اصلاً نباید زیاد هم بزنیم همین که تخم مرغ در آن پخش شود کافیست درب آن را میبندیم و با حرارت کم دو دقیقه اجازه میدهیم کاملاً پخته شوند روی آن را با جعفری خرد شده یا فلفل دلمهای نگینی تزیین می کنیم
یک دیدگاه